Gå til hovedindhold

Dagligdagen på Thorsgården

Thorsgården ligger i hjertet af Åbyhøj.

  • Læs op

Indhold

    På Thorsgården er der en god stemning i dagligdagen, hvor alle beboerne får mulighed for at komme med ønsker til menu og aktiviteter. Vi forsøger, at tilgodese alles behov og ønsker, og vi har både faste aktiviteter i løbet af ugen og særlige arrangementer hen over året.

    Aktiviteter

    Rigtig mange af vores aktiviteter er drevet af pårørende og frivillige. Sammen kan vi skabe de rigtig gode oplevelser for beboerne. Har du mod på at give en hånd med, så kontakt forstander Nana Eli Bach, tlf. 29 20 97 79, e-mail: neba@aarhus.dk.

    Eksempler på aktiviteter:

    • Bustur om torsdagen til kolonihaven i Brabrand
    • Kirken kommer og spiller og synger onsdag formiddage
    • Kristian Foged fra AOF kommer og synge og spiller hver mandag
    • Arrangementer efter beboernes ønsker, fx jazzeftermiddag og fællesspisning med helstegt pattegris
    • Træning

    På Thorsgården har vi vores eget træningslokale, som kan benyttes af beboerne – og med hjælp fra fysioterapeuten i huset.

    Mad og fællesskaber

    Maden på Thorsgården er hjemmelavet i huset eget køkken. Vi får varm mad til middag efter beboernes egne ønsker.

    I vinterhalvåret spiser beboerne og personalet middag sammen i festsalen de sidste fredag i måneden.

    Om sommeren griller vi på terrassen hver fredag.

    Fælleslokaler

    Der er mulighed for at benytte fælleslokaler på Thorsgården til at fejre sin fødselsdag og andre begivenheder med familie og venner

    Udeliv

    Åbyhøjparken er nabo til Thorsgården, og vi benytter de dejlige omgivelser til at gå ture i parken, se på fuglelivet og træerne springe ud. På gode sommerdage bruger vi parken til ”skovtur” og slår os ned med saftevand og ser på børnene, der leger.

    Thorsgården har sin egen køkkenhave med krydderurter og frugttræer, som beboerne kan nyde godt af, og som bruges i madlavningen i huset.

    Kæledyr

    På Thorsgården bor der to kaniner, som er til stor glæde og fornøjelse for beboerne og personalet. De er søde og tamme og vil gerne komme på besøg hos beboerne, hvor de elsker at sidde stille på skødet og blive nusset.

    Sidst opdateret: 26. oktober 2023