Gå til hovedindhold

Velkommen

I naturskønne omgivelser i Stavtrup tæt ved Brabrandsøen ligger Plejehjemmet Søholm.

  • Læs op

Indhold

    Der er en helt særlig ro på Søholm, som bemærkes så snart du træder inden for. Huset er nyt og lyst, og indeholder 52 boliger, som alle har udsigt til grønne arealer. Under samme tag som plejehjemmet, er her også et aktivt og veldrevet Folkehus.

    På Søholm nyder vi vores unikke placering lige ved Brabrandstien, der gør det nemt for alle – om det er med kørestol eller rollator – at komme en tur i skoven, hvor vi gerne samles og nyder roen og udsigten.

    Vi arbejder hver dag på at forebygge ensomhed, kedsomhed og hjælpeløshed og vi tror på, at alle vores beboere har behov for at føle sig nyttige. Derfor er vi nysgerrige på, hvad den enkelte beboer har med sig af erfaringer og livshistorier.  

    Her er plads til stor kreativitet og der er sjældent langt fra idé til handling. Skinner solen får vi hurtigt arrangeret, at vi skal i skoven og grille pølser eller får is-bilen til at lægge vejen forbi. Vi har også et ’driverhus’, hvor man kan sidde og drive den af. Herfra er der udsigt til udearealerne, som vores beboere er med til at passe. Vi har mange beboere, som nyder at ordne i haven ved for eksempel at fjerne ukrudt eller flytte lidt rundt på møblerne.  

    Søholm er delt i to etager. På hver etage er der et stort, lyst fællesareal med anretter- og spisekøkken. I forlængelse heraf er der dagligstue med sofaer og tv.

    På Søholm arbejder vi hver dag på at skabe de bedst mulige rammer for et dejligt hjem, et tæt og givende pårørendesamarbejde og en god arbejdsplads, hvor nærvær og medmenneskelighed er omdrejningspunktet.

    Ledelsen består af forstander Ronni Fregerslev Laulund og viceforstander Tine Tønder Lorenzen.

    Vi glæder os til at byde dig velkommen. 

    Sidst opdateret: 31. oktober 2023