Nyhedsbreve

Aktiviteter

Ankersgade tilbyder en vifte af forskellige aktiviteter, der spænder vidt:

  • Havegruppe
  • Jazzklub
  • Ture til torvet på Ingerslevs Boulevard
  • Eventyrklub
  • Ture ud i det blå med vores lille bus

Vi bestræber os altid på at tage udgangspunkt i beboernes ønsker til aktiviteter. Nogle aktiviteter henvender sig beboere, der ønsker samvær og udadvendte aktiviteter. Andre aktiviteter henvender sig til beboere, som foretrækker ”en” til ”en”-samvær. Vi har en aktivitetsmedarbejder ansat i hvert af vores huse, det er med til sikre intimiteten og kendskabet til de enkelte beboere og deres behov.

Mad og fællesskaber

Vi opfordrer beboerne til at spise sammen, da det er med til at styrke fællesskabsfølelsen og understøtter følelsen af at høre til i sit ”nye” hjem. Og det er nemmere at stimulere sin appetit, når man spiser sammen med andre. Beboere er altid velkommen til at invitere pårørende eller venner til at spise med mod betaling.

Fælleslokaler

Vi kan altid finde plads, hvis en beboer vil afholde et arrangement, som kræver mere plads end en to-værelses lejlighed.

Udeliv

Mange af vores busture går til destinationer i lokalområdet. Vi ynder at komme ud i naturen bl.a. til skov og strand, der omgiver Aarhus. Vi har en dejlig have, der er smukt tilplantet med blomster og urter. Der er bålplads, bærstier og krydderbænke og fine terrasser med gode siddepladser. Fra den aflukkede have er der adgang til byparken.

Kæledyr

Du må gerne have kæledyr i vores boliger, hvis du selv kan sørge for dem. Ved indflytning laver vi en aftale med dig og eventuelt dine pårørende om, hvordan vi sikrer os dyrets ve og vel.