Gå til hovedindhold

Velkommen

Centralt i Aarhus i rolige og naturskønne omgivelser tæt ved skov og strand ligger Plejehjemmet Husumvej.

Indhold

  Husumvej er byens mindste plejehjem og det er vi glade for. Vi synes nemlig, det gør noget helt særligt for beboerne, deres pårørende og Husumsvejs medarbejdere at være et mindre plejehjem.

  Plejehjemmets størrelse betyder, at beboere og medarbejdere kender hinanden rigtig godt og vi går langt for, at det er de samme ansigter, vores beboere møder i løbet af døgnet. For os er det vigtigt med genkendelighed. Det giver tryghed i hverdagen for både beboere og medarbejdere.

  På Husumvej skal vores beboere hver dag mærke, at plejehjem er et hjem, hvor livet skal leves. Vores hovedopgave er, at vores beboere kan leve det liv, de ønsker, og at de oplever at blive inddraget i hverdagen.  

  Vi ser det også som en vigtig opgave, at vi som medarbejdere hjælper med at planlægge og strukturere en hverdag, der gør det muligt at dyrke de nære relationer mellem plejehjemmets beboere. Mange af beboerne har et godt socialt samvær med hinanden, og vi har bl.a. en mandegruppe og et ”damebord’’ i fællesstuen, hvor nogle af vore kvindelige beboere nyder at sidde sammen, når måltiderne indtages.

  Husumvej har 21 boliger fordelt på 3 etager. I stueetagen har vi en stor fællesstue med spiseområde og tv-stue. Vi ligger i et fredeligt og naturskønt område tæt på indkøbsmuligheder, skov og stand. Vi har dejlige udeområder med have både foran og bagved plejehjemmet. I baghaven har vi også en skøn sansehave med en pavillon, som vi nyder at avende i de varmere måneder. 

  Som forstander gør jeg meget ud af at sætte rammerne for en god hverdag – både for husets beboere og mine medarbejdere. Jeg værner om vores gode arbejdsmiljø med tætte relationer og høj faglighed. På Husumvej er vi nemlig fælles om at mene, at en god og sund medarbejderkultur gør, at vi hver dag har de bedste forudsætninger for at støtte og hjælpe Husumvejs beboere til at leve det liv, de ønsker.

  Jeg glæder mig til at byde dig velkommen.
  Christel Nyland Holmstoel, forstander på Husumvej 

  Sidst opdateret: 24. oktober 2023