Vestervang 44 er beboernes hjem, og Vicki er meget optaget af, hvad der er vigtigt for dem. Derfor lægger hun stor vægt på at inddrage beboerne og deres pårørende i dagligdagens gøremål

"hver dag skal være en god dag”

Dagene på Vestervang er fyldte af duften og smagen af hjemmelavet mad og der er mange forskellige aktiviteter, som kan imødekomme forskellige behov blandt husets beboere. Vicki brænder for at dyrke fællesskabet i huset i de daglige gøremål og aktiviteter, hvor man kommer hinanden ved, er nysgerrige på hinanden og kan føle sig tryg.

Vicki oplever, at det skaber glæde hos beboerne, når de får besøg af børn – og hun har selv sit barnebarn på 4 år med nogle gange. Hun elsker selv fester, oplevelser og rejser, og er også optaget af, at hverdagen på Vestervang 44 skal være en fest – det gør hende glad – og glæde smitter.

Vicki har et positivt sind, et roligt gemyt og møder alle med et smil. Hun går hver dag en tur rundt på alle etager og siger godmorgen til beboere og personale. Det er vigtigt for hende at vise nærvær, og hendes dør står altid åben, som en invitation til at kigge forbi.