Gå til hovedindhold

Dagligdagen på Bjerggården

Læs mere om livet på Bjerggården: Aktiviteter, mad og faciliteter.

Indhold

  Bjerggården ligger i et hyggeligt villakvarter tæt på Storcenter Nord. Du kan vælge at deltage i den fælles dagligdag, eller du kan vælge at trække dig tilbage i din lejlighed og nyde roen. Du er velkommen til at komme med ønsker til aktiviteter og til menu - vi forsøger at tilgodese alles behov og ønsker.

  Aktiviteter

  I løbet af året er der forskellige aktiviteter på Bjerggården. Hver måned får alle beboere en oversigt over, hvad der kommer til at foregå i den følgende måned. En stor del af aktiviteterne står en gruppe frivillige for.
  Sammen kan vi skabe gode oplevelser for beboerne. Har du mod på at give en hånd med, så kontakt forstander Jacob Nielsen, tlf. 29209725

  Eksempler på aktiviteter:

  • Musik og sang
  • Busture i det blå eller til spændende steder
  • Bankospil
  • Ture med vores rickshawcykel
  • Gudstjeneste en gang om måneden
  • Sang og bevægelse
  • Årstidsbestemte aktiviteter
  • Årlig ferietur

  Vi har også et træningslokale, som du som beboer er velkommen til at benytte - og har du brug for hjælp, kan du få hjælp af vores fysioterapeuter.

  Der findes også en dagligstue med køkkenniche, hvor der er møbler og genstande fra gamle dage, der kan vække gode minder.

  Mad og fællesskaber

  Maden på Bjerggården er hjemmelavet i vores eget køkken. Vi får varm mad til middag. Du kan nyde måltiderne sammen med de andre beboere i hjørnekøkkenerne. Om sommeren griller vi i gårdhaven, når vejret tillader det.

  Fælleslokaler

  Der er mulighed for at låne fælleslokaler, hvis du gerne vil fejre fødselsdag og andre begivenheder med din familie og venner. Vores plejehjem er bygget sammen med lokalcentret, hvor der findes internetcafé, motionsrum, værksteder og festsal.

  Udeliv

  Alle lejligheder har enten en altan eller en terrasse. Vi har den dejligste gårdhave med borde, stole og parasoller. Når vejret er godt, nyder vi at sidde i gårdhaven med lidt at drikke eller eftermiddagskaffe. Uden for vore boliger er der et grønt område med træningsudstyr og petanquebane.

  Kæledyr

  I gårdhaven har vi en flot voliere med kanariefugle og zebrafinker. Det er hyggeligt at lytte til fuglekvidder og -sang og følge fuglelivet - der er blevet udruget flere fugle i redderne.

  Sidst opdateret: 24. oktober 2023