Stine vil ikke spises af med pulver-bearnaisesovs. Hun elsker god mad i alle dens former. Både at lave den, at spise den privat sammen med venner eller på byens restauranter, og så mener hun også, at det gode måltid skal være en naturlig del af det at bo på hendes plejehjem.

Det gode måltid skal være en naturlig del af det at bo på Hasle plejehjem.
Stine Malle Mosegaard

På Hasle plejehjem bor der 10 – 15 forskellige nationaliteter, og det er for Stine en berigelse i hverdagen. De mange forskellige baggrunde giver megen god snak om, hvad vi har med i bagagen, og beboerne kan beriges af at møde hinandens mad og musik. Det sker blandt andet når de mange nationaliteters højtider markeres og festligholdes.
På Hasle Plejehjem kommer pårørende tit i store grupper og fylder og larmer lidt, men det er for Stine helt ok. Det er de færreste beboere, der er glade for stilhed – de vil gerne have liv omkring sig.
Hun bor i Aarhus og suger byens puls og tilbud til sig. Hun er storforbruger af kultur – om det er moderne jazz, rockmusik, teater eller en lidt skæv film i Øst for Paradis, så er der en god chance for at Stine møder op.