På Søholm giver vi dig gode rammer, men du bestemmer helt selv, hvordan du ønsker at leve dit liv. Vi gør, hvad vi kan, for at dine valg kan lade sig gøre. Her er masser af arrangementer for enhver smag og ikke mindst nogle skønne omgivelser.

Aktiviteter

I løbet af ugen foregår der mange forskellige ting på Søholm. Som eksempler kan nævnes:

  • Besøg af børnehaven
  • Gåture
  • Babyrytmik og legestue
  • Erindringsdans

Har du som pårørende eller frivillig lyst til at byde ind i forhold til aktivitet på Søholm, er du velkommen til at kontakte:
forstander Ronni Fregerslev Laulund, tlf.: 51576227, e-mail: rofl@aarhus.dk
viceforstander Mette Sommer Andersen, tlf.: 41854314, e-mail: mesoa@aarhus.dk

I Område Syd er der desuden ansat en oplevelsesmedarbejder til at skabe aktiviteter for beboerne:
Heidi Sønderbæk Lauridsen, tlf.: 61 94 30 30 eller e-mail: lshe@aarhus.dk

Mad og fællesskaber

Maden, vi får, er hjemmelavet af vores dygtige ernæringsassistenter. De sørger for appetitvækkende dufte i løbet af dagen og laver mad, der både ser lækkert ud og smager godt. Har du særlige ernæringsmæssige behov, kan vores ernæringsassistenter også laver særlig mad til dig.

Fælleslokaler

Du er velkommen til at låne fælleslokalerne på Søholm, hvis du fx vil fejre din fødselsdag eller andre begivenheder med venner og familie.

Udeliv

Søholm ligger i idylliske omgivelser midt i skoven ned til Brabrandsøen. Vi har på den måde naturen og årstidernes skiften helt tæt på, og vi bruger vores omgivelser flittigt.

Kæledyr

Hvis du ønsker at tage dit kæledyr med, når du flytter ind på Søholm, så ring til os på forhånd. Så tager vi en snak om det.