Gå til hovedindhold

Pårørende og frivillige

Se hvem du kan kontakte, hvis du vil være frivillig. Læs også om vores beboer- og pårørenderåd.

Indhold

  Frivillig

  Måske er du selv pårørende til en beboer på plejehjemmet og ønsker, at der sker lidt mere i løbet af ugen? Eller måske har du bare lyst til at gøre en forskel i andre menneskers liv? For at vi kan skabe en spændende hverdag for beboerne, er vi helt afhængige af din hjælp som frivillig. Du kan være med til at skabe glæde i mange menneskers liv, og det behøver ikke være en fast ting, du gør. Vi er taknemmelige for din hjælp, uanset om det blot er for et par timer, eller en gang om ugen, måneden eller året.

  Du kan være frivillig på mange måder. Vi søger fx chauffører, husvenner, besøgsvenner og gåtursvenner.

  Hvad har du lyst til? Kontakt forstanderen på Koltgården.

  Beboer- og pårørenderåd

  Det er af stor betydning at inddrage beboere, familie og pårørende i vores hverdag, så derfor har vi et beboer- og pårørenderåd på Koltgården.

  Beboerne er, så vidt de har ressourcerne og overskud til det, en naturlig del af beboer- og pårørenderådet på Koltgården. Familie eller beboernes pårørende er også meget velkomne i beboer- eller pårørenderådet og kan dermed deltage i samarbejdet om at skabe det gode hverdagsliv. 

  Beboer- og pårørenderådet har, sammen med plejeboligenheden, et fælles ansvar for at skabe gode og trygge forhold og en god hverdag for beboerne.

  Sidst opdateret: 9. november 2023