Gå til hovedindhold

Dagligdagen på Næshøj

Læs mere om livet på Næshøj: Aktiviteter, mad og faciliteter.

  • Læs op

Indhold

    Vi har et tæt samarbejde med Folkehuset Harlev, som er en vigtig medspiller i vores hverdag. Vi er et åbent hus for alle aldersgrupper, og beboere, pårørende, borgere og personale samarbejder om at skabe en god hverdag med gode aktiviteter. Vi har fx vores eget husorkester, spisevenner og et værksted. Vi har mange både tilbagevendende og enkeltstående arrangementer – sommerfest og julefrokoster mm.

    Aktiviteter

    Hver dag arbejder vi for, at vores plejehjem skal være et godt sted at leve og bo. Der er mange daglige aktiviteter, som fx motion, gåture, håndarbejde og sysler, som man kan melde sig til.

    Rigtig mange af vores aktiviteter er drevet af pårørende og frivillige. Sammen kan vi skabe de rigtig gode oplevelser for beboerne. Har du mod på at give en hånd med, så kontakt forstander Majbritt Bjerregaard Petersen på tlf. 41 87 48 48 eller e-mail: pmabj@aarhus.dk.

    Mad og fællesskaber

    Maden har en central rolle på Næshøj. Der er flere spisegrupper og leve-bo-miljøer, hvor du kan nyde dine måltider. Maden er primært økologisk, og hovedparten er lavet fra bunden af i vores eget køkken.

    Fælleslokaler

    Du kan låne nogle af vores lokaler, hvis du fx skal fejre fødselsdag for familien eller holde et andet større arrangement. Husk at aftale det med os på forhånd.

    Udeliv

    Vi prioriterer udeliv højt. Når vejret tillader det, mødes vi på terrassen til kaffe, grill og anden hygge. Vi har et drivhus med blandt andet agurker og tomater. 

    Sidst opdateret: 9. november 2023