Vi har et tæt samarbejde med lokalcenter Næshøj, som er en vigtig medspiller i vores hverdag. Vi er et åbent hus for alle aldresgrupper, og beboere, pårørende, borgere og personale samarbejder om at skabe en god hverdag med gode aktiviteter. Vi har fx vores eget husorkester, spisevenner og et værksted. Vi har mange både tilbagevendende og enkeltstående arrangementer – sommerfest og julefrokoster mm.

Aktiviteter

Hver dag arbejder vi for, at vores plejehjem skal være et godt sted at leve og bo. Der er mange daglige aktiviteter, som fx motion, gåture, håndarbejde og sysler, som man kan melde sig til.

Rigtig mange af vores aktiviteter er drevet af pårørende og frivillige. Sammen kan vi skabe de rigtig gode oplevelser for beboerne. Har du mod på at give en hånd med, så kontakt forstander Louise Østergaard på tlf. 41 87 43 43 eller e-mail: cloo@aarhus.dk.

I Område Vest er der desuden ansat en oplevelsesmedarbejder til at skabe aktiviteter for beboerne:
Heidi Sønderbæk Lauridsen, tlf.: 61 94 30 30 eller e-mail: lshe@aarhus.dk

Mad og fællesskaber

Maden har en central rolle på Næshøj. Der er flere spisegrupper og leve-bo-miljøer, hvor du kan nyde dine måltider. Maden er primært økologisk, og hovedparten er lavet fra bunden af i vores eget køkken.

Fælleslokaler

Du kan låne nogle af vores lokaler, hvis du fx skal fejre fødselsdag for familien eller holde et andet større arrangement. Husk at aftale det med os på forhånd.

Udeliv

Vi prioriterer udeliv højt. Når vejret tillader det, mødes vi på terrassen til kaffe, grill og anden hygge. Vi har et drivhus med blandt andet agurker og tomater.