Gå til hovedindhold

Pårørende og frivillige

Se hvem du kan kontakte, hvis du vil være frivillig. Læs også om Næshøjrådet.

Indhold

  Pårørende og frivillig

  På Næshøj vægter vi at inddrage de pårørende. Flere gange om året arrangerer vi møder og aktiviteter for pårørende sammen med beboerne.

  Måske er du selv pårørende til en beboer på plejehjemmet og ønsker, at der sker lidt mere i løbet af ugen? Eller måske har du bare lyst til at gøre en forskel i andre menneskers liv? For at vi kan skabe en spændende hverdag for beboerne, er vi helt afhængige af din hjælp som frivillig. Du kan være med til at skabe glæde i mange menneskers liv, og det behøver ikke være en fast ting, du gør. Vi er taknemmelige for din hjælp, uanset om det blot er for et par timer, eller en gang om ugen, måneden eller året.

  Du kan være frivillig på mange måder. Vi søger fx chauffører, husvenner, deltagere i sang og musik, besøgsvenner og gåtursvenner.

  Hvad har du lyst til? Kontakt forstanderen på Næshøj: 
  Majbritt Bjerregaard Petersen, tlf. 41 87 48 48, e-mail: pmabj@aarhus.dk

  Næshøjrådet

  Næshøjrådet er vores beboer- og frivilligråd, som varetager de forskellige interesser for frivillige, beboere og pårørende på Næshøj.

  Beboere, familie og pårørende er meget velkomne til at deltage i samarbejdet om at skabe et godt hverdagsliv for alle på Næshøj. 

  Sidst opdateret: 9. november 2023