Gå til hovedindhold

Forstander Polly Dutschke

Polly mener, at livet skal leves, og hun nyder at se beboerne blomstre. Hun er en fælles-skaber og elsker at bringe folk sammen.

  • Læs op

Indhold

    Forstanderkontoret på Augustenborggade 27 er placeret lige bag klaveret, og Polly nyder hvert et minut, når der bliver spillet og sunget foran hendes dør. Hun er tidsoptimist og glemmer af og til tiden, når hun falder i en god snak med beboerne og pårørende. Polly tror på dialog og demokratiske beslutninger, så hun sørger så vidt muligt for at inddrage borgerne i beslutninger og ønsker.

    Der er altid gang i noget nyt i Pollys liv og gerne noget sjovt. Hun synes, det er vigtigt, at man bidrager med det, man kan. Hun er familiemenneske og elsker at tage en tur i svømmehallen eller på en cykeltur til stranden med sin familie. Der er også masser af aktiviteter på Augustenborggade 27. Polly mener, at livet skal leves, og hun nyder at se beboerne blomstre. Hun er en fælles-skaber og elsker at bringe folk sammen. Det er vigtigt for hende at inddrage lokalsamfundet.

    Med blomster og servietter på bordene skabes der den hjemlighed, som Polly og beboerne holder af på Augustenborggade 27.

    Sidst opdateret: 24. oktober 2023