Gå til hovedindhold

Dagligdagen på Carl Blochs Gade

Læs mere om livet på Carl Blochs Gade: Aktiviteter, mad og faciliteter.

  • Læs op

Indhold

    I Plejehjemmet Carl Blochs Gade er der en bredt sammensat personalegruppe der, sammen med forstanderen, er drivkraften i dagligdagen. Vi har en stor specialviden, og foruden social- og sundhedspersonalet har vi ansat en fysioterapeut, ergoterapeut, psykiatrisk sygeplejerske, somatisk sygeplejerske, pædagog og kognitiv terapeut. Så vi har kompetencerne til at imødekomme beboernes udfordringer og behov.

    Aktiviteter

    Sammen kan vi skabe de rigtig gode oplevelser for beboerne. Har du mod på at give en hånd med, så kontakt forstander Agnieszka Justesen, tlf. 25 15 63 88, e-mail: agj@aarhus.dk.

    På alle hverdage er der planlagte aktiviteter som:

    • Maling
    • Collager
    • Sang og musikforståelse
    • Historiefortælling
    • Spisegrupper
    • Fødselsdagskagebagning

    I weekenden er der ofte spontant opståede kaffehyggestunder – gerne udenfor, når vejret tillader det.

    Mad og fællesskaber

    Som beboer på Plejehjemmet Carl Blochs Gade har du mulighed for at købe din mad og spise i caféen på Lokalcenter Carl Blochs Gade, som ligger i tilknytning til plejehjemmet. Caféen er åben alle ugens dage, og du kan købe både varm mad og kolde retter og smørrebrød. Du kan vælge at spise din mad i caféen – eller tage det med hjem.

    Fælleslokaler

    Plejehjemmet Carl Blochs Gade er placeret i tilknytning til Lokalcenter Carl Blochs Gade, hvor der er café, netcafé og træningslokale. Der er også et mindre fællesrum på plejehjemmet. Der foregår forskellige aktiviteter på lokalcenteret, som fx filmaften mm.

    Udeliv

    Vores adresse ved åen midt i Aarhus giver nogle dejlige udendørs rammer for en gåtur eller en hyggestund med kaffen.

    Sidst opdateret: 24. oktober 2023