Frivillig

Måske er du selv pårørende til en beboer på plejehjemmet og ønsker, at der sker lidt mere i løbet af ugen? Eller måske har du bare lyst til at gøre en forskel i andre menneskers liv? For at vi kan skabe en spændende hverdag for beboerne, er vi helt afhængige af din hjælp som frivillig. Du kan være med til at skabe glæde i mange menneskers liv, og det behøver ikke være en fast ting, du gør. Vi er taknemmelige for din hjælp, uanset om det blot er for et par timer, eller en gang om ugen, måneden eller året.

Du kan være frivillig på mange måder. Vi søger fx chauffører, husvenner, deltagere i sang og musik, besøgsvenner og gåtursvenner.

Hvad har du lyst til? Kontakt forstanderen på Carl Blochs Gade: Agnieszka Justesen på telefon 25156388 eller mail agj@aarhus.dk 

Afdelingsbestyrelse og lokalcenterråd

I Carl Blochs Gade er der en afdelingsbestyrelse, som består af beboere fra plejehjemmet. De varetager, sammen med forstanderen, beboernes interesser og har et lille budget til at arrangere aktiviteter for beboerne nogle gange om året.

Vi har også et lokalcenterråd, som arrangerer forskellige aktiviteter, som foregår på lokalcenteret – ofte i samarbejde med lokale aktører, som også plejehjemmets beboere kan deltage i.