Gå til hovedindhold

Velkommen

Med udsigt til grønne arealer og Aarhus Å ligger Plejehjemmet Carl Blochs Gade.

Indhold

  Livet på Carl Blochs Gade emmer af fællesskab og medborgerskab. Her er plads til alle og vi gør meget ud af at inddrage og lytte til den enkelte.

  Vi er et helt særligt plejehjem og er et hus, der aldrig sover. Her bor mennesker fra alle samfundslag og med forskellige livsvilkår – også borgere, der har været i berøring med psykiatri og misbrug. Med beboere i alderen fra ca. 40-100 år spænder medarbejdernes arbejdsopgaver og faglighed bredt, og sammen er vi gode til at støtte vores beboere i at opnå det, der er en god hverdag for lige præcis dem. 

  At vi er et særligt plejehjem, ses også på den måde, hvorpå vores hus er indrettet. Beboerne deler opgang, men bor i hver sin lejlighed. Derudover ligger plejehjemmet i forlængelse af 76 ældreboliger, og plejehjemmet og ældreboligerne har en fælles afdelingsbestyrelse, der arrangerer gode sociale arrangementer og aktiviteter for vores beboere. Mange af vores beboere kommer meget i Folkehuset Carl Blochs Gade, hvor de bl.a. nyder at spise deres måltider sammen med både naboer fra plejehjemmet og ældreboligerne samt borgere fra det øvrige lokalområde.

  Vores unikke placering ved åen omkranset af høje gamle træer gør, at vi kan følge årstidernes skiften tæt. Alle boliger har enten egen altan eller terrasse, som vender ud mod det grønne. På den måde mærkes det ikke, at plejehjemmet faktisk ligger centralt i Aarhus.

  Den unikke udsigt kan også nydes fra vores fælles glassal, hvor vi ofte samles med beboerne og hygger med sang, spil eller en god film.

  Fællesskab, medborgerskab og humor er nøgleordene på Carl Blochs Gade.

  Ledelsen består af forstander Agnieszka Justesen (th.) og viceforstander Jane Røddik Thøgersen (tv.)

  Vi glæder os til at byde dig velkommen.

  Sidst opdateret: 24. oktober 2023