Husumvej ligger i en skøn del af byen tæt på skov og vand. Vi har ikke langt til Mindeparken, vandet eller Marselisborgskovene, som alle er populære udflugtsmål for byens borgere og turister. Der er 1 km til Marselisborg Slot, Tivoli Friheden og lidt længere til Tangkrogen, som er kendt for loppemarkeder, cirkus og mange andre arrangementer. 
På Husumvej er der en god stemning i dagligdagen, hvor alle beboere har mulighed for komme med ønsker til oplevelser og menu. Vi forsøger at tilgodese alle behov og ønsker.
I årets løb holder vi fester for beboere og deres pårørende, og vi tager på små udflugter ud i de smukke skove. Vi besøger fx også Storcenter Nord. Vi ønsker at give vores beboere de bedste muligheder for at bevare kendte dagligdagssituationer, og vi forsøger at skabe glæde og god stemning til alle, som bor her eller kommer på besøg.

Aktiviteter

Til daglig drives vores aktiviteter af fast personale, oplevelsesmedarbejdere samt af pårørende og frivillige, som alle er med til at sprede glæde og latter her på Husumvej.

Eksempler på aktiviteter:

  • Busture
  • Bankospil
  • En gang om ugen spiller og synger pianist Dorthe for os 
  • Henry synger salmer for os 
  • Fællesspisning med beboere og pårørende
  • Hygge i have og dagligstue
  • Trygfondens besøgshunde kommer fast på besøg
  • Kirken kommer og afholder gudstjeneste én gang om måneden
  • Bowling på gangarealerne
  • Ledsagede gåture i nærområdet

Vi er åbne for nye ideer, og du er meget velkommen til at byde ind, hvis du har en god ide.

Mad og fællesskaber

Maden på Husumvej er hjemmelavet i vores eget køkken. Vi spiser varm mad om aftenen. Køkkenet modtager gerne ideer til middagsretter. Om sommeren bruger vi vores grill og bålsted, hvor vi griller pølser og andet godt.

Fælleslokaler

Du er velkommen til at låne vores fødselsdagsstue, hvis du skal have familien på besøg. Der er plads til cirka 20 personer, og du kan låne service.

Udeliv

Vi har netop fået anlagt nye udearealer, og vi bruger de dejlige omgivelser til fx at plukke blomster, se på fuglelivet, vi holder havedage og spiller petanque. Der er mange hyggekroge rundt omkring, og det er altid muligt at finde enten skygge eller sol. Nogle af lejlighederne har adgang til egen lille have.

Kæledyr

Husumvej har for nylig fået en ny beboer: kaninen Hannibal. Hannibal er en skøn lille kanin, som bor i haven, hvor han bliver plejet efter alle kunstens regler af både personale og beboere. Hannibal kommer på besøg hos beboere og i opholdsstuen. Familie eller pårørende med egnet hund er velkomne til at tage den med på visit - en blød snude vækker glæde hos de fleste. Derudover får vi jævnligt besøg af besøgshunde fra Trygfonden til stor begejstring for mange af vores beboere.