Lene er meget optaget af beboernes svar på det enkle spørgsmål: ”Hvad er vigtigt for dig?”. Og svarene viser sig altid at være betydningsfulde for at kunne tilbyde den bedste hjælp til den enkelte.

Min vision er, at livet skal leves hele livet
Lene Trøiborg

Det indebærer for hende, at der skal være fokus på at forebygge hjælpeløshed, ensomhed og kedsomhed.
Lene holder af hverdagen. Hygge og samvær mellem generationer skal også fylde i hverdagen. Derfor har Lene gjort en stor indsats for, at plejehjemmet hver uge får besøg af mødregrupper med babyer og en ”venskabsvuggestue”. Til en indholdsrig hverdag hører også for mange samvær med dyr. Derfor har Lene tit sin hund med på arbejde, som tusser frit rundt og besøger beboerne. Det er en fornøjelse og en daglig glæde for Lene at se det lys, der tændes i øjnene på mange, når hunden og børn ”kalder” på kontakt og omsorg fra beboerne.
Hverdagen for Lene er også naturen. Hjemme i Brabrand bruges mange timer på den vildsomme have i al slags vejr. Og interessen for alt, der kan gro, bringes gerne med ind på Vestervang, forhåbentlig til glæde for mange. I fællesskab er det lykkedes at få skabt en grøn oase i gårdhaven, hvor sanserne stimuleres med dufte, lyden af rislende vand, farverige blomster og krydderurter, som kan bruges i køkkenet.