Aktiviteter

På Hasle plejehjem er der mange aktiviteter, men vi vil gerne have mange flere. Det kan vi ikke uden hjælp fra pårørende og frivillige. Vi har i forvejen nogle meget engagerede og fantastiske frivillige, men har du mod på at give en hånd med, så kontakt forstander Rikke Lyck Valentin på tlf.: 24 83 24 49, e-mail: rilv@aarhus.dk

Eksempler på aktiviteter:

  • Erindringsdans
  • Besøgshund
  • Kristian Foged fra AOF kommer fast og spiller og synger
  • Gudstjeneste
  • Fællesspisninger
  • Træning

Mad og fællesskaber

Maden på Hasle plejehjem er som udgangspunkt hjemmelavet, økologisk og tilpasset de beboere, der bor her, uanset om beboeren har udfordringer med kost-indtaget grundet sygdom, eller blot har specifikke ønsker grundet fx kultur eller religion. Så ofte som muligt laver vi spisefællesskaber - enten ude eller inde afhængigt af vejret.
Vi spiser varm mad til frokost, og den kolde aftensmad er frisksmurt hver dag. 

Fælleslokaler

På lokalcenter Hasle, som ligger ved siden af plejehjemmet, er der en café, hvor du kan låne lokaler til lukkede arrangementer. Du skal aftale det med lokalcentret på forhånd.

Udeliv

Vi har netop genbeplantet og møbleret vores store altaner, så der er plads til både at spise, grille eller blot nyde udsigten. Der er masser af friske krydderurter, som vi kan krydre maden med. Til efteråret skal vi i gang med at omlægge den store fælleshave, så der bliver åbnet op for aktiviteter, sansestimuli og hyggekroge.

Kæledyr

Vi har pt. ingen kæledyr på Hasle plejehjem.