Gå til hovedindhold

Velkommen

På Hasle Plejehjem har beboerne mange forskellige nationaliteter, som er en stor berigelse i hverdagen.

Indhold

  I et roligt område i Hasle i det nordvestlige Aarhus ligger Hasle Plejehjem med 36 lyse og velindrettede 1-rums boliger. Den kulturelle mangfoldighed som er kendetegnet ved området, er også kendetegnet for plejehjemmets beboer- og medarbejdersammensætning. Det giver mange gode snakke om, hvad vi hver især har med i bagagen og vi er særligt gode til at hjælpe hinanden med at forstå de forskellige kulturer og vaner, som naturligvis flytter med, når man flytter på plejehjem.  

  Under samme tag som plejehjemmet ligger Folkehuset Hasle, som er et veldrevet samlingssted for borgere fra hele lokalområdet. Til stor glæde for vores beboere, er Folkehuset gode til at tænke plejehjemmet ind i de mange aktiviteter og arrangementer, de afholder.  

  En stor del af vores beboere er kommet i forskellige fællesskaber i hele deres liv. Vi gør meget ud af at understøtte, at fællesskaberne stadig kan være en del af hverdagen, selvom man er flyttet på plejehjem. Det er også en berigelse for de øvrige beboere, når der er lidt ekstra larm og aktivitet på plejehjemmet, da vi oplever, at de fleste foretrækker at have liv omkring sig.  

  Hasle er inddelt i tre lige store etager. På hver etage er der anretter- og spisekøkken samt dagligstue med udgang til en altan. I stueetagen er der nem adgang til en nyanlagt og frodig have med flere forskellige hyggekroge.  

  På Hasle tager vi hver dag afsæt i den enkelte beboers ønsker og behov for dagen. Vi er optaget af at opbygge en god relation, og vi gør meget ud af at imødekomme og forstå det, den enkelte har med sig.  

  Ledelsen på Hasle Plejehjem består af konstitueret forstander Malene Haun Søberg.  

  Vi glæder os til at byde dig velkommen. 

  Sidst opdateret: 25. oktober 2023