Engsøgård ligger i smuk natur ved Brabrand Sø. Engsøgård er et lille sted, hvor livet leves hele livet. Selv om rammerne målt i kvadratmeter er overskuelige, er vores hjerter store. Vi har en uformel omgangstone, og vi griner meget. Her er plads til alle, også de lidt mere skæve eksistenser.

Aktiviteter

På Engsøgård har vi en medarbejder, som planlægger vores aktiviteter, og vi har også et fantastisk godt samarbejde med område Vests oplevelsesmedarbejder, Heidi Sønderbæk Lauridsen. 

Eksempler på aktiviteter:

  • Hyggeligt samvær med børn fra en børnehave i Brabrand
  • Ture ud i det blå
  • Fællessang
  • Foredrag
  • Bankospil

I 2018 har vi fået nyt træningslokale, som du er velkommen til at bruge.

Mad og fællesskaber

Vi tilbereder den varme mad i vores eget køkken, og de beboere, der har lyst, kan spise sammen. Vi griller hele året, og vi håber, at vi snart kan tilbyde morgenbuffet til morgenmad. 

Fælleslokaler

Vi har en fælles ”pejsestue”, som du kan låne, hvis du fx vil holde fødselsdagsfest eller lignende for din familie og venner. Hvis du låner det, skal du kunne leve med, at andre beboere måske kommer og går, da det stadig er vores fælles lokale.

Udeliv

Vi synes selv, at vi har den smukkeste beliggenhed, et plejehjem kan have. Vi bor helt ned til Brabrand Sø, og vi har også vores egen sansehave, så der er rig mulighed for at få smukke naturoplevelser i din hverdag.

Kæledyr

Vi har pt. ingen fælles kæledyr på Engsøgård.