Gå til hovedindhold

Velkommen

På Thorsgården ønsker vi at give beboerne mulighed for at tage styring i deres eget liv.

  • Læs op

Indhold

    Hverdagen sammen med de mennesker der bor og lever deres liv på Thorsgården betyder noget ganske særligt.


    Alle beboerne på Thorsgården har en fantastisk historie at fortælle, og vi ser det som et privilegium at få et indblik i deres levede liv. Det hjælper os med at forstå den enkeltes behov. Det prioriterer vi højt.
     

    Vi nyder at være med ved frokoster, fællesspisninger og grillarrangementer. På den måde lærer vi hinanden bedre at kende, og vi kan være med til at få den enkelte til at stråle ved at lytte til beboernes fortællinger. 

    Det er en prioritet for os at tilgodese beboernes ønsker og behov, både når menuplan og aktivitetskalender tilrettelægges. Vi får hver dag dejlig, hjemmelavet mad, og i sommerhalvåret griller vi ofte sammen. 

    Vi tilbyder en lang række løbende og årligt tilbagevendende aktiviteter. Det kan være busture, træning, skovture, musik el.lign. Til disse aktiviteter benyttes blandt andet plejehjemmets fine fælleslokaler, den nærliggende park og vores egne udefaciliteter, hvor der både er køkkenhave og flere dejlige terrasser. Derudover har vi en meget kælen kanin, og et marsvin som gerne kommer på besøg hos beboerne. 

    Ledelsen på Thorsgården består af forstander Nana Eli Bach og viceforstander Astrid Linea Monrad.

    Vi glæder os til at byde dig velkommen 

    Sidst opdateret: 27. september 2024