Ann Carina Jespersen

Jeg lægger stor vægt på at være en nærværende leder. Både for personale og beboere. Jeg har godt nok et kontor, men jeg vil faktisk meget hellere være ude på afdelingerne og mærke, hvad der sker.

På Hedevej har vi fem forskellige huse med forskellige beboere. Min opgave er at få de forskellige huse til at være ét sted og skabe en helhed. Jeg og mit personale er her for borgernes skyld. Vi er her, fordi vi ønsker at være sammen med borgerne. Det er vigtigt, at vi har et positivt menneskesyn, og vi skal have øje for, at vi er meget mere end plejepersonale. Vi skal hjælpe beboerne med at skabe en meningsfuld tilværelse og et godt liv.

På Hedevej skal vi have et velfungerende plejehjem med et godt arbejdsmiljø og positivitet. Beboerne skal mærke, at vi som personale gerne vil være sammen med dem. Hedevej skal være et dejligt sted at bo, og beboerne skal være medbestemmende omkring, hvad de gerne vil og skal være herre i eget hus. Alle beboerne er forskellige, og det skal vi have respekt for. Vi skal alle være glade og stolte af vores plejehjem.

Når jeg tænker på fritid, tænker jeg på håndbold. Jeg har en rigtig håndboldfamilie, hvor min datter har spillet på eliteplan og min søn lige et begyndt at spille elitehåndbold, så der går rigtig meget tid med at køre til haller og få logistikken til at gå op og være der for børnene. Derudover har vi tre hunde, som skal passes og luftes, så jeg keder mig sjældent.

Camilla Joy Tinggaard Nielsen

Jeg er udlært ergoterapeut og er helt ny som forstander. Som forstander går jeg meget op i at få hverdagen til at fungere og være der for den enkelte borger. Vi skal have et sammenhængende plejehjem. Personalet har hver deres arbejdsområde, men vi skal kunne hjælpe hinanden. Vi skal have et fællesskab personalet imellem, hvor vi kan hjælpe hinanden, men i høj grad også et fællesskab med beboerne. Vi er ét plejehjem og vi har alle sammen et ansvar for at få hele plejehjemmet til at være det aller bedste hjem for beboerne.

De vigtigste værdier for mig er fællesskab, tryghed, nærvær og ærlighed. Hvis vi er nærværende og skaber relationer, skaber vi tryghed, som så skaber et fællesskab, hvor vi tør være ærlige over for hinanden. Min fornemmeste opgave er at være synlig og nærværende over for beboerne. Vi skal skabe små stjerneøjeblikke for beboerne. Det kan være større arrangementer, men det kan også være bare at sætte sig ned og snakke i fem minutter. Jeg kan sagens finde på at tage min computer med ned på afdelingen og bare være. Det er meget vigtigt for mig, at beboerne mærker, at vi er der for dem, og at det ikke bare er et arbejde.

Jeg er en meget aktiv kvinde, og jeg elsker sport. Jeg elsker at se fodbold både på stadion og i fjernsynet, og jeg er tit på stadion med både venner og min far. Min mor er fra Vestegnen, så det var jo Brøndby, der var mit hold. Nu kommer jeg dog mere og mere over på AGF-siden, hvor min onkel også har spillet som aktiv. Derudover dyrker jeg crossfit og bokser. Faktisk har jeg bokset et par kampe som teenager, men nu bliver det mest til motionsboksning. Jeg slapper dog også af med venner og familie. Jeg kan i det hele taget bare godt lige at hygge mig.