Gå til hovedindhold

Velkommen

Centralt i Risskov tæt ved skov og strand ligger Plejehjemmet Jasminvej.

  • Læs op

Indhold

    På Jasminvej arbejder vi hver dag på at skabe en hverdag fyldt med aktivitet, stimulering og tryghed for husets beboere. Vi lægger vægt på, at man som beboer bevarer sin identitet og livsværdier, selvom man er flyttet på plejehjem. Derfor går vi meget op i at lære beboernes livshistorie at kende. Jo bedre vi kender det menneske, der flytter ind, jo bedre kvalitet og pleje kan vi levere.

    At skabe en følelse af hjem med frihed til at leve sit liv, som man ønsker det, udgør kernen i vores arbejde. Vi lægger også stor vægt på, at familie og venner føler sig velkommen og inddraget i hverdagen på Jasminvej. Det skal være trygt at komme på besøg, men også trygt at gå igen.

    I bygningen ved siden af plejehjemmet ligger Børnehaven Jasminvej, som jævnligt kommer på besøg. Vi oplever, at børnene skaber liv på Jasminvej, og at beboerne giver børnene en ro, tålmodighed og nye oplevelser. Det er en glæde at se de bånd, der bliver skabt mellem generationer.

    Alle beboere får mulighed for at komme med ønsker til menu og aktiviteter. Vi har øje for, at nogle aktiviteter skal henvende sig til beboere, der ønsker samvær og udadvendte aktiviteter, hvor andre aktiviteter skal henvende sig til beboere, som foretrækker ”en” til ”en”-samvær.

    Vi har en skøn mindre have, som hele vejen rundt er fyldt med oplevelser. I haven er der bl.a. et orangeri, som ligesom den øvrige del af haven, kan benyttes af alle. Vi har også en Rickshawcykel, som alle kan låne efter en kort oplæring. Da Jasminvej ligger tæt på skov og strand er der rig mulighed for skønne ture i nabolaget.

    Jasminvejs 24 boliger ligger i en 2-etagers bygning fra 2010. Der er indgang til den enkelte bolig fra en fællesgang. Næsten alle boliger i stueetagen har en lille terrasse, hvor boligerne på 1. sal har fransk altan. På hver etage er der fælles opholdsrum og køkkener, samt en fællesaltan.

    I 2019 blev det på et beboermøde aftalt, at plejehjemmet er røgfrit. Dette glæder både i de private boliger og husets fælleslokaler.

    Ledelsen på Jasminvej består af konstitueret forstander Pia Lambertsen.

    Vi glæder os til at byde dig velkommen.

    Sidst opdateret: 6. marts 2024