Gå til hovedindhold

Pårørende og frivillige

Se hvem du kan kontakte, hvis du vil være frivillig. Læs også om vores plejehjemråd.

Indhold

  Frivillig

  Måske er du selv pårørende til en beboer på plejehjemmet og ønsker, at der sker lidt mere i løbet af ugen? Eller måske har du bare lyst til at gøre en forskel i andre menneskers liv? For at vi kan skabe en spændende hverdag for beboerne, er vi helt afhængige af din hjælp som frivillig. Du kan være med til at skabe glæde i mange menneskers liv, og det behøver ikke være en fast ting, du gør. Vi er taknemmelige for din hjælp, uanset om det blot er for et par timer, eller en gang om ugen, måneden eller året.

  Du kan være frivillig på mange måder. Vi søger fx chauffører, husvenner, deltagere i sang og musik, besøgsvenner og gåtursvenner.

  Hvad har du lyst til? Kontakt forstanderen på Skæring: Christina Gyrite Christensen, tlf..: 87 13 29 54, E-mail: gcc@aarhus.dk@aarhus.dk

  Plejehjemsråd

  Det man på mange plejehjem kalder et beboer- og pårørenderåd eller bestyrelse, kalder vi for plejehjemsråd.

  Det er af stor betydning at inddrage beboere, familie og pårørende i hverdagen på vores plejehjem. 

  Beboerne er, så vidt de har ressourcerne og overskud til det, en naturlig del af plejehjemsrådet. Familie eller beboernes pårørende er også meget velkomne i plejehjemsrådet og kan dermed deltage i samarbejdet om at skabe det gode hverdagsliv. 

  Plejehjemsrådet og plejeboligenheden har et fælles ansvar for at skabe gode og trygge forhold og en god hverdag for beboerne.

  Sidst opdateret: 26. oktober 2023