Frivillig

Måske er du selv pårørende til en beboer på plejehjemmet og ønsker, at der sker lidt mere i løbet af ugen? Eller måske har du bare lyst til at gøre en forskel i andre menneskers liv? For at vi kan skabe en spændende hverdag for beboerne, er vi helt afhængige af din hjælp som frivillig. Du kan være med til at skabe glæde i mange menneskers liv, og det behøver ikke være en fast ting, du gør. Vi er taknemmelige for din hjælp, uanset om det blot er for et par timer, eller en gang om ugen, måneden eller året.

Du kan være frivillig på mange måder. Vi søger fx chauffører, husvenner, deltagere i sang og musik, besøgsvenner og gåtursvenner.

Hvad har du lyst til? Kontakt forstanderen på Rosenvang: 

Afdelingsbestyrelsen

Her på Rosenvang er beboer- og pårørenderådet slået sammen med afdelingsbestyrelsen, hvilket betyder, at afdelingsbestyrelsen også varetager beboer- og pårørenderådets interesser. Afdelingsbestyrelsen holder møde cirka fire gange om året. Der er valg til afdelingsbestyrelsen i forbindelse med den årlige generalforsamling, som normalt finder sted i 3-4. kvartal. Ole Rode Jensen er formand for afdelingsbestyrelsen på Rosenvang i 2018.