Gå til hovedindhold

Velkommen

På Rosenvang holder vi traditionerne i hævd, men forsøger altid at skabe plads til udvikling og nytænkning.

  • Læs op

Indhold

    Hos Rosenvang nyder vi, når det summer af liv og latter på gange og i dagligstuer. Der er tit besøg ved akvarierne, hvor man altid kan få sig en god snak. På gangene hænger der smukke fotografier fra en svunden tid, der sætter gang i tankerne og er gode samtalestartere.

    Vi respekterer og interesserer os for det enkelte menneske. Det kommer til udtryk i personalets daglige samspil med beboerne. Det kan være når strikkepindene tages frem i strikkeklubben, når gyngen sættes i gang i sansehaven, eller når Rickshawcyklen eller side-by-side cyklerne tages frem og cykelhjelmene spændes, fordi en tur til travbanen, skoven, slottet, havnen eller lignende venter forude.

    Eller når spil, neglelak, film og madam blå tages frem – aftalt eller ej. Det er vigtigt for os, at der er plads til humor, sjov og ballade.  

    Det skal være rart at være - og at komme - på Rosenvang. 

    Traditioner er vigtige, men for os på Rosenvang er det ligeledes vigtigt at sætningen ‘det plejer vi at gøre’, ikke kommer til at fylde for meget. Når det giver mening, skal der altid være plads til udvikling og nytænkning. 

    Dørene til vores kontorer i Kronen er altid åbne på Rosenvang, og vi inviterer gerne indenfor til en snak.

    Ledelsen på Rosenvang består af forstander Karin Jørgensen og viceforstander Britt Madsen.  

    Vi glæder os til at byde dig velkommen. 

    Sidst opdateret: 14. august 2024