Gå til hovedindhold

Forstander Margit Sørensen

Det er vigtigt for Margit at opbygge relationer mellem beboerne, og hun elsker at se, hvor meget der bliver danset, når der bliver spillet rock og rul til festerne. Det føles helt som en familiefest.

  • Læs op

Indhold

    Margit er tidligere håndboldspiller. Nu kigger hun mest på, når hendes sønner spiller, men hun er altid klar på en snak om håndbold. Når hun går rundt på gangene, kan hun sagtens finde på at sætte musik på, og hun elsker, når der spontant opstår dans og det sprudler af livsglæde. Foran Vidtskuevej står der en elefantstatue. For Margit symboliserer den mange ting, som er vigtige og afspejler huset. Elefanten er et roligt, klogt og opmærksomt flokdyr med mange følelser. Det er vigtigt for Margit at opbygge relationer mellem beboerne, og hun elsker at se, hvor meget der bliver danset, når der bliver spillet rock og rul til festerne. Det føles helt som en familiefest. Hjemme går hun op i, at hendes have ser godt ud med blomster og rabarber.

    Hun kan godt lide at lave god mad og eksperimenterer også gerne. For beboerne er det også vigtigt med lækker mad, og Margit synes, at det skal være pænt serveret. Hun går op i, at der er medbestemmelse, og man kan hjælpe til, hvis man har lyst. Vidtskuevej er rammen for beboernes tredje alder, hvor kvalitet og livsglæde er højt prioriteret.

    Ledelsen på Vidtskuevej består af forstander Margit Sørensen og viceforstander Helle Anderson. 

    Vi glæder os til at byde dig velkommen.

    Sidst opdateret: 31. oktober 2023