Gå til hovedindhold

Faciliteter og boliger

Se mere om faciliteter og boliger på Hestehavehusene.

  • Læs op

Indhold

    Faciliteter

    Plejehjemmets hjerte er vores dejlige sansehave, som ligger ind kranset af de øvrige bygninger. Fra alle opholdsstuer kan man kikke ned i haven. I sansehaven har vi masser af frugttræer, bærbuske, krydderurter og et drivhus med tomater samt vindruer. Haven og de hyggelige stier inviterer til gåtur med beboerne, hvor vi dufter til de forskellige planter. Når vejret tillader det, mødes beboerne ofte under den store parasol, og nyder en kop kaffe, solens stråler og lytter til fuglefløjt.

    Havestuen ligger med udsigt ud til vores dejlige have og benyttes til fælles spisninger, når vi holder påskefrokost, sommerfest, høstfest, julefrokost samt til mindre samlinger af beboere.  

    Aktivitetsrummet er et stort fællesrum, som danner rammen for de fleste indendørsaktiviteter, der arrangeres af vores aktivitetsmedarbejdere.

    Beboerne kan frit benytte vores kreative rum, hvor de kan mødes og strikke, male og lave andre kreative sysler. Der er også spil og puslespil til rådighed.

    Vi har et hyggeligt reminiscensrum, der er indrettet med gammeldags møbler, som hjælper beboerne med at mindes deres yngre dage. Rummet bruges også til vores wellness aktiviteter.

    Derudover er der et træningsrum, hvor der er træning for de beboere, der er visiteret til dette. Træningen foregår både i grupper og individuelt.

    Alle boliger er lyse og rummelige med et godt lysindfald. Boligerne er forsynet med køleskab og køkkenvask, så det er muligt at lave the/kaffe og anrette mad.

    Hvis du gerne vil visiteres til en bolig på Hestehavehusene, skal du kontakte Sundhed og Omsorgslinjen på telefon 87 13 16 00.

    Sidst opdateret: 15. februar 2024