Gå til hovedindhold

Velkommen

Kristiansgården er et mindre plejehjem i Beder med fællesskab, hjertevarme og hjemlighed.

 • Læs op

Indhold

  Som ny beboer på Kristiansgården vil du hurtigt mærke, hvordan vi hver dag har fokus på, at vi er her for beboerne. Vi tager udgangspunkt i den enkeltes trivsel og individuelle behov for dagen, da det er vigtigt for os, at beboerne mærker en mening og medindflydelse i dagligdagen.

  Det gør noget helt særligt for fællesskabet på Kristiansgården, at vi er et mindre plejehjem. Alle – både beboere og medarbejdere – kender hinanden, og vi gør meget ud af at have et fællesskab med hinanden. Vi er kendt for en god og imødekommende stemning, der emmer af hygge og hjemlighed.

  Her er duft af hjemmebag, blomster på bordene, morgensang i spisestuen og vi får jævnligt besøg af kæledyr og byens børn. Vi følger årstidernes skiften tæt både på ture ud af huset, fra vinduerne og i vores skønne have.

  Vi er et Eden Alternative © registreret plejehjem. Konkret betyder det, at vi har fokus på trivsel og velvære hos både beboere og ansatte. På Kristiansgården er vi sammen om den gode hverdag. Beboerne er inddraget i beslutninger og planlægning, og vi går langt for, at det de ønsker, er det, der sker. Er ønsket en bustur, så kører vi. Har en beboer behov for nærvær og tilstedeværelse, så sætter vi os.

  Kristiansgården har 24 boliger, som alle har egen have. Vi har en stor fælles spisestue i forlængelse af et køkken. Den varme mad serveres til middag, hvor ernæringsassistenterne sammen med personalet er med til at servere og nyde maden. Så kan vi samtidig få en snak om livretter og madønsker til andre dage - vi sætter ka' li' mad i fokus.

  Vi har et godt samarbejde med lokalsamfundet i Beder og er beriget med skønne frivillige, som er med til at skabe stjernestunder for Kristiansgårdens beboere. Børnehaver og skoleklasser inviteres på besøg og vi nyder, hvordan mødet mellem generationer skaber glæde for både ung og gammel.

  Som forstander er jeg stolt af at mærke, hvordan der hver dag er plads til den enkelte beboer og dennes ønsker og behov. Vores fællesskab, hjertevarme og hjemlighed gør Kristiansgården til et plejehjem, hvor livet hver dag kan leves.

  Vi glæder os til at byde dig velkommen.

  Sidst opdateret: 8. november 2023