Gå til hovedindhold

Velkommen

Noget af det vigtigste for forstander Nana Christensen er, at Sabro er beboernes hjem. Vi skal skabe nogle rammer, hvor både beboere og pårørende føler sig hjemme.

Indhold

  Det er vigtigt, at de bor i deres eget hjem og ikke på en institution. Det er denne følelse af hjemlig hygge, hvor der dufter af hjemmelavet mad, og der er musik om morgenen, der skal kendetegne Sabro Plejehjem. Der skal være puslen i køkkenerne, og der er altid personale i fællesrummene, så der er liv og hjemlighed. Vi skal sørge for, at vi ser det enkelte menneske og skabe meningsfyldte aktiviteter i det omfang, beboerne selv ønsker det.

  Noget der også ligger mig meget på sinde er det gode samarbejde. Både til personalet, beboere og pårørende, og at der er en åben dialog. Min dør er altid åben, og jeg opfordrer alle til at komme forbi, hvis der er noget, der skal tales om, eller hvis man bare vil hilse på.

  Jeg kunne godt tænke mig, at vi på Sabro får lavet et pårørenderåd. Jeg synes, der er brug for, at der er nogle, der har fingeren på pulsen på en anden måde. De pårørende ser nogle ting, vi ikke ser, og kan vi med de inputs højne kvaliteten, tager vi meget gerne imod. Det kan også være nogle pårørende, der kan være med til at lave nogle aktiviteter for alle beboerne.

  Privat bor jeg sammen med min kæreste. Jeg har voksne børn, men min kæreste har to mindre børn, som er hos os hver anden uge. Jeg elsker at komme i fitnesscentret, løbe med min store labrador, men nyder også at læse en god bog og at være sammen med familie og venner.

  Ledelsen på Sabro består af forstander Nana Christensen og viceforstander Amalie Lysdal Roed. 

  Vi glæder os til at byde dig velkommen.

  Sidst opdateret: 9. november 2023