Gå til hovedindhold

Velkommen

På Sønderskovhus går vi meget op i at inddrage beboerne og de pårørende. Vi byder altid nye udfordringer, ideer og ønsker velkommen, og vi vil gå langt for, at disse kan blive opfyldt.

  • Læs op

Indhold

    Sønderskovhus er placeret i et dejligt og roligt lokalområde. Vi kalder det for Lystrups perle, for her er man altid tæt på både natur, indkøb, kirke og byliv, og den summende lyd af frikvarter på den lokale folkeskole lægger et behageligt lydspor over vores fælles udeområder. Her har vi planter, blomster og en stor pavillon. Det hele er forbundet af et bredt stisystem, så alle har mulighed for at komme rundt.

    Vores plejehjem er et meget åbent og rummeligt hus. Vi arbejder ikke med besøgstider, og vi byder altid gæster velkommen. Det er vigtigt at beboeren oplever at have sin egen lejlighed, og at vi som personale er gæster i deres hjem.  

    Som ledelse prioriterer vi højt, at både beboere og pårørende ved, hvem vi er. Vi bruger mere tid blandt beboere og personale end på kontoret, og vi deltager gerne i de daglige gøremål, ved festlige lejligheder, og når der skal svinges en hammer eller en pensel. Vi leder altid efter nye løsninger, så vi i fællesskab kan skabe udvikling og forandring og samtidig være med til at bevare minderne.

    Ledelsen på Sønderskovhus består af forstander Lone Brandstrup Sperling og viceforstander Tina Buch Fog.

    Vi glæder os til at byde dig velkommen. 

    Sidst opdateret: 30. maj 2024