Gå til hovedindhold

Pårørende og frivillige

Se hvem du kan kontakte, hvis du vil være frivillig. Læs også om beboer- og pårørenderådet og bestyrelsen på plejehjemmet.

Indhold

  Frivillig

  Vi prioriterer samarbejdet med frivillige højt, og vi har rigtig mange frivillige, som laver mange skønne ting med beboerne - både individuelt og i grupper. Vi samarbejder også med forskellige institutioner i vores lille bysamfund, fx får vi besøg af skolebørn, spejdere, børn fra daginstitutioner og vi har et samarbejde med kirken m.m.

  Har du lyst til at blive frivillig hos os? Du kan være med til at skabe glæde i mange menneskers liv, og det behøver ikke være en fast ting, du gør. Vi er taknemmelige for din hjælp, uanset om det blot er for et par timer, eller en gang om ugen, måneden eller året.

  Du kan være frivillig på mange måder. Vi søger fx chauffører, husvenner, deltagere i sang og musik, besøgsvenner og gåtursvenner.

  Hvad har du lyst til? Kontakt forstander Ida Hanquist, e-mail: idhhni@aarhus.dk, tlf.: 20 16 53 46

  Beboer- og pårørenderåd og bestyrelsen

  Det er af stor betydning at inddrage beboere, familie og pårørende i hverdagen på vores plejehjem. Derfor har vi et beboer- og pårørenderåd og en bestyrelse, som begge har et godt samarbejde med brugerrådet på lokalcenter Hjortshøj.

  Familie eller beboernes pårørende er meget velkomne i både bestyrelsen, beboer- og pårørenderådet og til at deltage i vores hverdag generelt.

   

  Sidst opdateret: 9. november 2023