Charlotte elsker at spille kort og har en indre bridgespiller, som hun håber at udleve en dag. Hjemme følger hun med i fuglenes færden, imens hun ordner krukker. Hun er også meget begejstret for Abildgårdens have, og især Æbledag har en særlig plads i hendes hjerte. Her bliver områdets historie som æbleplantage holdt i live med æblepresning og æblekage sammen med beboere og pårørende. Meget af Charlottes fritid går med at finde loppefund og holde øje med auktioner. Det har en affektionsværdi for hende at finde noget fra hendes barndom, men hun har en forkærlighed for alt, der kan skabe hygge og hjemmelighed. Derfor finder hun ofte også ting til Abildgården. Det er tit nordisk design og godt håndværk, der fanger hendes øje, så som de originale Lyngbyvaser. 

Det er vigtigt for mig, at huset kan rumme forskellighed, og jeg gør meget ud af, at det bliver respekteret, at det er beboernes hjem.
Charlotte Sørensen

Om det er banko eller en tur i haven, så skal aktiviteterne tilpasses beboerne. Der skal være plads til humor, og hun nyder, når beboerne griner. Frem for alt skal det være hyggeligt og trygt at bo på Abildgården