Gå til hovedindhold

Råd, pårørende og frivillige

Se hvem du kan kontakte, hvis du vil være frivillig. Læs også om vores plejehjemsråd.

Indhold

  Frivillig

  Måske er du selv pårørende til en beboer på plejehjemmet og ønsker, at der sker lidt mere i løbet af ugen? Eller måske har du bare lyst til at gøre en forskel i andre menneskers liv? For at vi kan skabe en spændende hverdag for beboerne, er vi helt afhængige af din hjælp som frivillig. Du kan være med til at skabe glæde i mange menneskers liv, og det behøver ikke være en fast ting, du gør. Vi er taknemmelige for din hjælp, uanset om det blot er for et par timer, eller en gang om ugen, måneden eller året.

  Du kan være frivillig på mange måder. Vi søger fx chauffører, husvenner, deltagere i sang og musik, besøgsvenner og gåtursvenner.

  Hvad har du lyst til? Kontakt forstanderen på Abildgården.

  Plejehjemsråd

  Det man på mange plejehjem kalder et beboer- og pårørenderåd, kalder vi for et plejehjemsråd. Vores plejehjemsråd består af beboere, pårørende og frivillige. Vi har også en velfungerende boligbestyrelse. Boligbestyrelsen er veldrevet og har en sund økonomi. På info-tavlen i forhallen kan du se, hvem der sidder i plejehjemsrådet og boligbestyrelsen og medlemmernes kontaktoplysninger.

  Sidst opdateret: 24. oktober 2023