Gå til hovedindhold

Velkommen

Plejehjemmet Bjerggården er et mindre plejehjem beliggende på Christiansbjerg i det nordlige Aarhus.

Indhold

  Som forstander lægger jeg stor vægt på at lære beboerne at kende og være synlig for dem og mine medarbejdere. Min dør er altid åben. Medarbejdere og beboere kan altid komme, og den nærhed er meget vigtig for mig. Jeg opfordrer også pårørende til at komme forbi mit kontor og få en snak om løst og fast.

  Jeg vil sætte retning og stille krav til mine medarbejdere, men det er også vigtigt for mig at udvise tillid, så de oplever en stor grad af selvbestemmelse.

  Beboerne, der flytter ind på Bjerggården, kommer alle med en livshistorie. Den historie skal vi lytte til, lære dem at kende og finde ud af, hvad de gerne vil. Jo bedre vi kender dem, jo bedre kan vi være der for dem. For at mine medarbejdere kan være mest muligt for beboerne, er det vigtigt, at de også selv har det godt. Derfor er nærhed og tilliden til personalet meget vigtigt.

  Bjerggården skal være et levende hjem, hvor livet er værd at leve. Vi er meget optaget af det meningsfulde hverdagsliv og har fokus på at understøtte hverdagslivet hos den enkelte og i fællesskabet.

  Ledelsen på Bjerggården består af forstander Jacob Nielsen.

  Jeg glæder mig til at byde dig velkommen.

  Sidst opdateret: 24. oktober 2023