Hverdagslivet på Søholm
Læs mere om livet på Søholm: Aktiviteter, mad og faciliteter.
På Søholm giver vi dig gode rammer, men du bestemmer helt selv, hvordan du ønsker at leve dit liv. Vi gør, hvad vi kan, for at dine valg kan lade sig gøre. Her er masser af arrangementer for enhver smag og ikke mindst nogle skønne omgivelser.
Aktiviteter
I løbet af ugen foregår der mange forskellige ting på Søholm. Som eksempler kan nævnes:
- Besøg af børnehaven
- Gåture
- Babyrytmik og legestue
- Erindringsdans
Har du som pårørende eller frivillig lyst til at byde ind i forhold til aktivitet på Søholm, er du velkommen til at kontakte forstander Ronni Fregerslev Hoffmann på tlf.: 51 57 62 27 eller via e-mail: rofl@aarhus.dk
Mad og fællesskaber
Maden, vi får, er hjemmelavet af vores dygtige ernæringsassistenter. De sørger for appetitvækkende dufte i løbet af dagen og laver mad, der både ser lækkert ud og smager godt. Har du særlige ernæringsmæssige behov, imødekommer vores ernæringsassistenter også det.
Fælleslokaler
Du er velkommen til at låne fælleslokalerne på Søholm, hvis du fx vil fejre din fødselsdag eller andre begivenheder med venner og familie.
Udeliv
Søholm ligger i idylliske omgivelser midt i skoven ned til Brabrandsøen. Vi har på den måde naturen og årstidernes skiften helt tæt på, og vi bruger vores omgivelser flittigt.
Kæledyr
Hvis du ønsker at tage dit kæledyr med, når du flytter ind på Søholm, så ring til os på forhånd. Så tager vi en snak om det.
Nyt Pilotprojekt på Søholm: Det Tværsektorielle Rejsehold
Vi er stolte over at være en del af Det Tværsektorielle Rejsehold – et nyt initiativ, der bringer behandling og pleje tættere på vores beboere.
I samarbejde med Aarhus Universitetshospital (Klinik for Ældresygdomme og Enhed for Lindrende Behandling), Sundhed og Omsorg i Aarhus Kommune og vores faste plejehjemslæge arbejder vi for at:
- Forebygge uhensigtsmæssige hospitalsindlæggelser.
- Sikre, at beboernes ønsker bliver respekteret i livets sidste tid.
- Skabe større tryghed for både personale, beboere og pårørende.
Projektet styrker vores medarbejderes kompetencer gennem undervisning, simulationstræning og tæt sparring med specialister. Målet er, at flere behandlinger kan foregå her på Søholm for netop at imødekomme beboernes ønsker under trygge og velkendte rammer.
Vi glæder os til at dele vores erfaringer og resultater, når projektet afsluttes i foråret 2025.
Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.