Gå til hovedindhold

Praktiske oplysninger

Læs fx om, hvad du skal tænke på, når du flytter ind. Læs også om tilsyn og tilfredshed.

Indhold

  Der mange ting, der skal gøres, og meget, man skal huske, når man skal flytte på plejehjem. I dokumentet 'Flytteguide' finder du en oversigt over de forskellige opgaver, der skal ordnes, når du flytter fra din nuværende bolig til den nye.

  I pjecen 'Velkomstpjece Hjortshøj' har vi samlet en lang række informationer, der er gode at have både før, under og efter indflytning på Plejehjemmet Hjortshøj.

  Inden du flytter ind, bestræber vi os på at lave et indflytningsbesøg, hvor vi taler om flytningen, dine kontaktpersoner og andre praktiske ting. Cirka en måned efter indflytningen holder vi et opfølgningsmøde og taler om din dagligdag og hvilke ønsker, du har.
  I hvert hus har vi en informationsskærm med oplysninger og billeder af personalet. Der er også en opslagstavle med forskellige opslag.

  Tilsyn

  Det kommunale tilsyn kommer årligt og ser på, om lovgivning, vedtagne serviceniveau og almen faglig standard indenfor pleje, praktisk hjælp og træning bliver overholdt.

  Styrelsen for Patientsikkerhed fører også tilsyn med de sundhedsfaglige ydelser i Aarhus Kommune. Deres tilsyn er risikobaseret, dvs. de fører tilsyn de steder, hvor de vurderer, at der er størst risiko for, at borgernes sikkerhed er i fare.

  Tilfredshed

  Sidst opdateret: 9. november 2023